Modellfotózás, portfólió!

Néhány kislány, vagy kisfiú már kész modell! Csak rá kell nézni, és mintha egy magazin címlapjáról nézne vissza ránk! Aki reklámokban, divatbemutatókon, filmekben szeretné szerepeltetni gyermekét, szüksége van egy ütős modellfotó sorozatra. Sok esetben jobb ezt egy pártatlan fotósra bízni, nem ügynökségekre. Az általunk készített portfólió egészen biztosan több helyen felhasználható és nagy eséllyel lehet vele megpályázni lehetőségeket.

A gyermek modellfotózást három változatban rendelheti meg:

10 képes bemutatkozó modellfotó sorozat, ára 25.000,-Ft

60-70 felvétel készül legalább három háttérrel, klasszikus beállításokkal. Az ebből választott 10 retusált képet adjuk át digitálisan. A fotózás időtartama 1 óra.

15 képes extra modellfotó sorozat, ára 35.000,-Ft

100 felvétel készül sok háttérrel, különleges modellbeállításokkal, amely a modellt előnyösen mutatja be. Több átöltözési lehetőség, segítség a stílus kialakításában. A kiválasztott 15 képet retusáljuk, at adjuk át digitálisan. A fotózás ideje kb. 1,5 óra

5 képes arcfotózás, ára 15.000,-Ft

Szép arcú gyermekmodellnek készülőnek ajánlom, aki a gyönyörű arcával szeretne érvényesülni. Különleges portrésorozat készül több háttérrel, előnyös világításokkal. A fotózás ideje kb. 30 perc. Kb. 30-40 felvétel készül, ebből a kiválasztott 5 file kerül átadásra.

No Comments Yet

Comments are closed